nuffnang

Thursday, November 3, 2011

Jawab soalan Rima Dania :-)

Apakah maksud disebalik nama anda?

· Si gadis comel..hehehehe…

Kenapa anda suka berblogging?

· Suka sebab ia ta bosan..menulis apa yang kita nak tulis..ada orang kisah?? Saya tak kisah..hehehe

Anak ke berapa dan nyatakan kelebihannya?

· Anak ke-2..kelebihan?? huuurmmm..seorang akak yang baik..hehe..ta suka marah2 adik…tapi suka membebel…hehehe..menjadi contoh kepada adik-adik…ikut jejak belajar sampai tua..hahahaha..insyaALLAH.

Cita-cita nak jadi apa? Kenapa?

· Huurrmm dulu masa kecik nak jadi Cikgu..tapi ta dapat masuk IPG..masuk ler politeknik…pastu masih lagi berkeinginan menjadi seorang Guru..NAMUN BEGITU..UPSI ta nak amik saya masuk U sana..so UTHM jep baik hati kan? so..masih lagi bercita-cita sebagai Pendidik..iaitu Pensyarah..

· Kenapa?? Hurrmm..bagi saya mendidik adalah kerja mulia.. saya suka kalau nak ikut jejak langkah seorang pensyarah saya masa zaman politeknik..baik..mcm seorg ibu..:-)

Senarai azam 2012?

· Saya nak dean list lagi..:-)

· Saya nak beli satu benda nie..memang dari hasil duit kumpul saya sendri..barang apa?? Rahsia.

· Saya harap saya masih dengan dia.

· Actually banyak la lagi..tapi ini je mampu taip..heheheh

Kalau shopping, selalunya suka tengok apa??

· Kasut! Tapi ta beli pun..usha harga dulu..oh My..mahal! sokay…tunggu ada duit dulu.hahaha..selalunya mcm tuh.

Kalau jalan-jalan suka pakai dress up yang macam mana?

Simple jep..ikut mood..lau nak bergaya sikit..pakai skirt labuh..dengan shawl..tpi selalunya pakai jeans..dgn blous/kemeja.:-)

Teringin nak melancong kat negara mana?

London! Korea.!

Misi dan visi hidup?

· Dari dulu ta pernah berubah..ingin menjadi anak yang membangga kan ibu bapa dan keluarga..juga menjadi solehah kepada sang suami..:-)

Ciri-ciri bakal husband yang anda nak?

· Mcam Ashraf Muslim?? Okeh?? Hahha..sejujurnya..dia boleh bimbing saya..mencapai visi dan misi..hehehe..

Pic paling cool??

cool ke?? hahahahaha.

2 comments:

RIMA DANIA said...

hehehe tersenyum saya membaca jawapan anda..haha yg penting gmbr tu memang cool sebab yg amek gmbr tu pun cool jugak hihihihhi

Princess LaLoLi said...

hahaha..amboi...kamu..yela kamu la yg amik pic nie..kan cool tuehh.hehhehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...