nuffnang

Tuesday, June 19, 2012

Selamat Milkah Rima Dania.

mereka sudah di satukan pada 16/6
En.AA saya nak nie! hehehe.

kami sekelas ex-diploma dari BPB
hehehe.berpanas nie amik pic. kami satu kereta.


amik berkat.insyaALLAH ikut turutan nanti.
mula2
kak Nurul.
Kak Ida.
Der.
Awin
ha bru saya! hehehe

:)

ini lah jejaka dari kelas ex-dip BPB. haish.. :)



9 comments:

E'in said...

tahniah utk mereka.. bile turn saya pulak.. hehe

~Ain Rosli~ said...

nice pict....ko bile lg? :D

IdaRaida said...

ein :) amboi xsabar ye..

ain :) sabar la kau. nt sampai masa turn aku plak..:)

saffiya_aleesya @ echa said...

salam kenal yer..saya singgah dan follow sini..jom jemput singgah ke blog saya

mira maisara said...

tgk orang menikah memang kite pon rase nak jugak.. :D

noor athirah said...

ala.. nk kawen jugak!!!!!

IdaRaida said...

noor athirah.. :) jom la pakat2 khwen..hehehe

RIMA DANIA said...

thanks ida sebab berlama2 kat umah fiya hari tu... hehe..
sorry sgt sebab kena tunggu lama2..
ramai orang.. tu yang kena lah tinggal2kan ida..

saaaaayaang ida sgt2... hehehehe..
semoga ida dan azli pun cepat2 ikot jejak langkah kami... nanti kami pun tumpang happy jugak...

IdaRaida said...

hehehe.fiya.. sokay la..
ida xkisah.. suka.

:)
insyaALLAH moga ida n azli cepat2 khwen kan..heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...