nuffnang

Saturday, June 9, 2012

Oh exam datang lagi :)

hye. assalamualaikum.
dah ta tahu kenapa malas sgt nak update blog.

mungkin
sebab
nak focus on study week. *hak hak hak. geli dowh*

biasalah kan.
dah nama pun student kan.
so 
exam ta pernah lari kot.

haiishhh.
Isnin (11/6/2012) 1st paper.. dan 25/6/2012 last payyyypeeeeerrr *versi jozan*

anyway. 
doakan saya dipermudahkan ok utk menjawab.
nak dean's list ke? 
*opps  one of my fren cakap. jgn kejar pointer..*
*one of my ustaz cakap..mana yg nak? nak jadi pelajar berjaya di mana lepas belajar dapat kerja bagus2..or cemerlang dengan meniru..dan pointer gempak2..tapi lepas habis belajar..dok jadi penggangur terhormat.. tapi di sini saya TEGASKAN. bahawa tidak semestinya cemerlang itu hanya perlu meniru kan? so usaha+doa+tawakal. baru lah cemerlang.
jom kawan2 kita jadi STUDENT YANG BERJAYA DAN CEMERLANG.

dan 
pada kawan2 saya
yang berada
di 
UITM..UUM..UMT..lagi??
UNISZA..
UPM..
eh. ada lagi. UNIMAS.. 
ala lupa plak!! kawan2 seangkatan di UTHM.. 


 ok!!!!

jangan malas2 study. lepas 2minggu kita tido la puas2.

6 comments:

syaira said...

gud luck exam :)betul-betul*versi upin dan ipin*....berjaya biarlah dengan cara yang betul...heh:)

Nur chahaya abadiey said...

gud luck ida..................ak lmbt lg xm..huhuhu..bkn xsbr nk xm tp xsbr nk cuti..hehe

Nur chahaya abadiey said...
This comment has been removed by the author.
~Ain Rosli~ said...

good luck ida...
aku dah start exam,,,so xterlambat lg kn ni bace post ko..hahahaha
aku last paper 24,,n skrg baru pas 1 paper...lg 6 menanti :D

Hazrina Sallehuddin said...

good luck ida =)

IdaRaida said...

thanks kawan2 mendoakan saya :)

sayang korang la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...