nuffnang

Thursday, February 2, 2012

Bubye January


Ta ada yang menarik pun.biasa2 aje..hihihih
1-11 jan 2012 : saya bercinta dengan buku. 
13-29 jan : bersama keluarga tercinta. Merayap jep keja saya! Ke sana ke sini. Itu dan ini.
kenduri kahwin! kenduri aqiqah Mikhail :) makan dan makan :) 
Surprise bufday to my aunty! I call her “Mak Do”..beli kek jep! Hehehe.
Sedih dan gembira 2 perkataan yang kalau kita story org paham.[paham ke??] okay! to my beloved bro.. congrate coz ditawarkan ke MRSM K.Kubu Baru. tapi belum tentu dy nak pergi..[solat istikharah!]
Ayam Panggang Madu  :) bersama adik2 :)
Bufday mereka!! 
 30 jan 2012 : eyaah result tuk subjek Forecasting already out !! Hahahaha. Itu bermakna semua result saya dapat pun tahu..Berapa dapat?? Ooh belum tahu lagi tuk full result.. tgh berdebar lagi nie..:) anyway ia setimpal dgn usaha saya J paper berderet2 kot!!! Hahahaha. Plzzzzz answer me, why ?? I love POM subject [production & operation managemet ] And why POM is da lowest grades for this sem!!! I got B- !! okay! Satu soalan masa final saya tak boleh jawab!!!  15markah!! Yang lain belum tentu betul lagi . spoil betul. Dean’s list?? Oh..ta mengharap la plak.. juz wait & see.. 
okay ! moga february membawa kegembiraan lagi.. maybe dapat hp baru ke kan..hahahaha! love u like a love song <3


snap2 jugak adalah kerja saya bersama mereka yang nakal2 nieh :)
*wif anak buah*kita nak on9 pun dy pun nak on9..mikhail...sang pujaan hati
POCOYO! hehehhe
*wif adik bongsu saya* salah satu tugas saya drumah adalah menghantarnya ke sekolah..Darjah 1 :)

3 comments:

ZWAN SABRI said...

Yeah! babai Januari.. Hai Februari.. :)

nur chahaya abadiey said...

luv u like a luv song jgk larh..gud luck ida..ko memang hebt larh :)
ak ni ble larh nk dpt DL.sob..sob..sob... :(

RIMA DANIA said...

amir da darjah 1 ye...hehe selamat bersekolah hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...