nuffnang

Wednesday, May 4, 2011

8 fact about myself during final exam?

8 fact about myself during final exam???

1st thanks la si Iekabean coz tagged saya kan..saya baru ada kelapangan utk buat…almaklumlah baru abis paper..yahhooooo!

1. Saya baru tahu yang library UTHM adalah Library Terbesar di Asia Tenggara, selalunya time kena cari assignment baru saya naik library tuh..lau tak!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jangan ckp naik tangga…naik lift pun tak nak…hehehe..TAPI… start je study week….walamak! Bilik Iqra kt Library tue saya punya kot!!!!!!! Hahahah.


2. Time baca buku je tido..time tido je baca buku..hahaha..tabiat dari sem lepas…saya akan tido kat lantai beralaskan tikar or selimut..!!!! before tido pesan kat housemate “nanti kejut kan saya ye..saya nk tido kejap je nie..”…


3. Before nie..Kalau nak bangun study kul 4am kan..memang tak la kan…..tapi sejak2 exam nie kan…jam bunyi pun tak berani tutup…waaaa...bangun la saya menghadap buku…;-b sangat la rajin.


4. Paling tak boleh bla la kan…bila nak pergi makan…..saya bawak nota…bawak soalan past year!!! Senang citer…hidup tak lengkap la hari tue lau saya tinggal nota tue atas meja…& nak masuk tido pun saya bawa…tak baca pun..coz mmg tabiat baik saya letak kepala atas bantal..memang sampai bulan dah la…pagi2 saya cari nota bawah katil..;-b


5. Beli pen je keje nye!!!- pantang pergi kedai…..! asyik nak beli pen je…rasa macam exam nanti tetiba je dakwat pen habis..ohhh no…..memang kelakar la kan….


6. Baju – kan paper saya straight 4hari..so baju…memang saya tak basuh la kan…selalunya hari2 basuh baju..errmmm,,minggu exam kan…masa tuk basuh baju tak ada..so masa memang macam emas pada saya!..bila dah lepas 4paper…baru tahu ha..nak sental satu2 baju..nak hantar dobi?? Ahhaa.memang tak la kan..sayang syilling kot…[sesungguhnya hobi saya kumpul syilling].


7. Eh..maa dah tak manja2 kan saya dah! Lau tak hari-hari maa call saya..maa ckp “maa tak nak ganggu,awak study la ye…” tapi maa!!! Ida plak yang selalu call maa tau! hehehehhe…anyway..tak dapat dengar sore maa sehari…..ida rasa tak lengkap la hari ida maa…J


8. Lastly,kalau before nie saya main2 time study…tapi tuk sem nie…saya pasti nak lebih baik dari sem lepas kan…? hehehe..[mintak2 la dekan]..hehhe amin.

3 comments:

|| iekabean || said...

ameen! kalau awak dekan,awak kasi kita result tu ea.. tukar!! Boleh??

awak kalau ppr malam tadi dapat A, kita lanja awak ice cream tauuu~

M U Ni E R A said...

haha,,situasi bile na exam,
bes sgt bile egt balek ,;)

Princess LaLoLi said...

iekabean : heheh..insyaALLAH..harap dpt A la kan..heheh

munira : best kan zaman2 blaja...kenangn paling best..^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...