nuffnang

Tuesday, December 13, 2011

kalau boleh undur masa..saya ta nak hari nie berlaku..:(


ta ada yang menarik pun hari nie...
saya sedih kerana di kecewakan?
saya sedih kerana data analysis yang saya dapat dari Sharp Manufacturing sdn.bhd tue ta belum cukup?
saya call Sharp ta dapat2..?

hurrmmm..
mengeluh..

makan nasi ta habis? tapi lapar!
minum air milo pun ta reti habis...? tapi teringin nak minum!
apa masalahnya nei..

cuba memahami diri sendiri..ta dapat..
cuba menggembirakan diri sendiri..tapi hati tuhan je tahu..saya ta happy pun hari nie..
cuba bertahan...tapi saya ta mampu lagi bertahan..

kalau boleh undur masa..
saya ta nak hari nie berlaku..

5 comments:

azs said...

jika setiap apa yg kita lakukan itu tidak kena, ia bukanlah satu masalah.. tapi, kadang2 ia mampu buat kita ketawa saat kita terkenangkan hari itu.. tidak semuanya indah tapi itulah rencah dalam hidup kita.. ^,^

Anonymous said...

kadang2 apa yg kita inginkan itu tdk semestinya dapat & apa yg kita dapat tdk semestinya itu yg kita inginkan.Apa yg berlaku itu ada 1001 hikmah yg kita sendiri tdk tahu,LA TAHZAN...:)

Princess LaLoLi said...

azs ; heheh btul tue...laupun sukar..sy kena hadapi jugak..the memang kalau ingt balik ase nk ketawa..hehe.. sebenarnya ta ada pape pun..tpi dah berlalu..

siapa anymous nie? asyik komen tapi ta tinggal nama plak..

Princess LaLoLi said...

azs ; heheh btul tue...laupun sukar..sy kena hadapi jugak..the memang kalau ingt balik ase nk ketawa..hehe.. sebenarnya ta ada pape pun..tpi dah berlalu..

siapa anymous nie? asyik komen tapi ta tinggal nama plak..

Anonymous said...

sape sy x penting,tp yg penting sy ckp mengenali diri awk.:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...