nuffnang

Sunday, July 10, 2011

result sudah kuar !

hoi..hoi hoi..
sedang kawan2 lain sibuk nak semak result kuar...
saya??
sibuk di kaunter..
dapat msg dari Fiya.. "ida result dah kuar"
waaaaaa!!!!!!!!!
saya terus ta ada mood!
down giler!!!!!! [takut result ta macam saya harapkan]
customer ada yang perasan..
"hye awk penat sangat bekerja ye... ta ceria pun muka..selalu senyum je.."
saya hanya mampu tersenyum..
[ternyata selama saya kerja ada juga perhatikan saya suka senyum..]
aceh!!! perasan plak saya.. im sorry! [amie MHL] hihihihi

okay... dah 2hari result keluar... baru skrg saya free!

dan saya bersyukur sangat..
bila harapan saya tuk sem lepas tercapai.
Terima Kasih ALLAH.
terima kasih keluarga...terutama pada Maa yang selalu bagi semangat pada saya..
disaat saya kecewa sbb Tet!!!!!!!!! sbb ta ada kawan nak p kelas... sbb ta ada kawan nk buat asgment sama2... sampai lah saya abis final!
pada adik2 & abg saya juga akak ipar saya.. terima kasih atas sokongan kalian coz saat saya sedih & bosan.. kalian la tempat saya melempiaskan kesedihan & kebosanan..hehehe.
Terima Kasih pada kawan JM17, BPB, & roomate!
pada Iekabean! thanks coz awak hari2 bawak saya study di library terbesar Asia Tenggara! [kalau ta saya ta tahu pun library kita terbesar..:-b] thanks juga bg tumpang kereta Myvi awak!
pada Awin..thanks sangat...coz jadi semangat pada saya time saya putus asa.
pada Housemate JM17, BPB & classmate saya! thanks!!!
tanpa korang! saya ta dapat markah group assignment terbaik punya!!!

insyaALLAH..saya akan berusaha dengan lebih gigih lagi..:-)
ta bermakna kalau saya gagal sekali saya akan gagal selamanya... juga ta bermakna saya berjaya hari ini...akan berjaya selamanya... banyak dugaan yang perlu saya tempuh...
dan
saya...LaLoLi..
akan
berusaha
utk
terus
berjaya
dunia
&
akhirat

hanya utk mu : Maa & keluarga.

5 comments:

azs said...
This comment has been removed by the author.
azs said...

Tahniah ida.. teruskan berusaha k.. jgn cepat putus asa.. kita kna yakin dgn dirisendiri tau.. teruskan tersenyum kerana senyuman itu pengubat duka dan 1 sedekah.. :)

Princess LaLoLi said...

thanks awak...saya akan berusaha lbey gigih lagi...insyaALLAH..

RIMA DANIA said...

fiya punya impian tak tercapai lagi.... more and more stress for next sem..huwaaaaaa

Princess LaLoLi said...

fiya..dun worry..next sem..kita try yg terbaik ok?? sayag fiya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...